MAT

KONSEPT


Vi tilbyr enkle småretter, deilige skinker, gode oster og snacks. Kjøp en rett eller flere likt en tapasbuffé.


RÅVARER


For å lage god mat kreves det råvarer med riktig kvalitet.

Råvareutvalget i Norge er variert og innholdsrikt og vi bruker så langt vi kan råvarer fra norske produsenter.


KVALITET


Vårt hovedfokus vil alltid være produkter og mat med identitet og høy kvalitet. Gode kunnskaper om produktet er viktigt for oss, og vi foretar kontinuerlig læring for å sikre høy faglig kompetanse.

 

 

    Vår Mat



Vi elsker gode oster og god spekemat. Vi har alltid et godt utvalg av både norske og utenlandske tilgjengelig, og vi bruker så langt vi kan råvarer fra produsenter vi kjenner og liker.






Kontakt


Namsos Kulturhus, Stasjonsgata 3,

7800 NAMSOS

Telefon:  Espen 47260712.

E-post: post@barriquevinbar.no

Åpningstider

Onsdag-Torsdag stengt inntil videre.

Fredag-Lørdag  kl 19:00- 00:30

Kjøkkenet stenger alle dager kl. 22, servering av drikke stenger 30 min før døren.